Μετά τον Νεϊμάρ "κλέβουν" και δεύτερο σταρ της Μπαρτσελόνα!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την είδηση πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σκοπό να του... κλέψει βασικό αστέρα, έχοντας για πλάτη τα ατελείωτα εκατομμύρια των Αράβων της Μάντσεστερ Σίτι.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Εφιάλτες θα αρχίσουν να βλέπουν στο τέλος οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με την επιθετική πολιτική των Αράβων τόσο της Σίτι όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν. Τα πετροδόλαρα δεν σταματούν να βγαίνουν και δίνουν τη δυνατότητα για μεταγραφές που σε άλλες εποχές θα έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με την Equipe, μετά τον Νεϊμάρ, υπάρχει ένας ακόμα αστέρας των "μπλαουγκράνα" που έχει... γυαλίσει σε κορυφαίο κλαμπ και μάλιστα η τιμή του δεν είναι καθόλου απαγορευτική! Ο λόγος για τον Ουμτιτί, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως έχασε τα τελευταία παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Η Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν θέλει να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 60.000.000€ και να τον... κλέψει από την αγκαλιά των Καταλανών, ενισχύοντας κι άλλο την αμυντική τους γραμμή. Τι μπορούν να κάνουν γι' αυτό στην Μπαρτσελόνα;

Να προσφέρουν αυξημένες αποδοχές στον 24χρονο Γάλλο άσο, ανεβάζοντας παράλληλα τη ρήτρα του σε σημείο που είτε θα βγάλουν πολλά χρήματα, είτε θα αναγκάσουν την Σίτι να αποσυρθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK