Μετά τον Οτο μένει και ο αρχηγός

Την Δευτέρα ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Λίγες ώρες αργότερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει κι αυτός στην Εθνική ομάδα και να βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μετά τον Οτο μένει και ο αρχηγός


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Την Δευτέρα ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με στόχο να οδηγήσει την Εθνική ομάδα στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει κι αυτός στην Εθνική ομάδα και να βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης εκμυστηρεύτηκε στον Βασίλη Γκαγκάτση την απόφασή του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα θέλοντας έτσι να στηρίξει απόλυτα τον Οτο Ρεχάγκελ και την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οπως ήταν γνωστό, ο Ζαγοράκης σκεφτόταν το μέλλον του στην Ελλάδα και περίμενε να δει τις εξελίξεις σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ρεχάγκελ στο "τιμόνι" της ομάδας. Ο "Τεό" δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στην Εθνική εφόσον έμενε και ο Γερμανός εκλέκτορας κάτι που έγινε από τη στιγμή που ο Ρεχάγκελ αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis":

"Τι να πω για τον Θόδωρο; Θα μιλήσω συναισθηματικά. Κάναμε μία κουβέντα, θέλει να σταματήσει ο Θόδωρος, νομίζει ότι έφτασε η ώρα να εγκαταλείψει, αλλά νομίζω πως θα μείνει. Αυτή η συζήτηση που είχαμε οι τρεις μας, εγώ, ο Θόδωρος και ο κ. Ρεχάγκελ, πιστεύω θα του δώσει τη δυνατότητα να μείνει. Ο Θόδωρος μετά από τη λήξη των προκριματικών έθεσε ένα ερώτημα στον εαυτό του. Έγερνε προς την σκέψη να σταματήσει. Έχει να δώσει πολλά πιστεύω, είναι ηγέτης, πραγματικός αρχηγός όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα χρειαστεί άλλη κουβέντα για να μείνει".

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους έγινε η προπόνηση της Τρίτης στον Αγιο Κοσμά, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ουγγαρία (16/11, 21:15). Ο Οτο Ρεχάγκελ επιδόθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ έγινε και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό. Την προπόνηση παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα, τα οποία αποθέωσαν τον Οτο Ρεχάγκελ και τους διεθνείς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παρασκευάς Αντζας δήλωσε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε αυτήν την οικογένεια και χαρούμενος που ο κ. Ρεχάγκελ ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα ξανασυνεργαστούμε. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και φοβερός χαρακτήρας. Φαίνεται πως μας πηγαίνουν τα προκριματικά του ΕυρωπαΪκού πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε με όλες ματς τις δυνάμεις να προκριθούμε στην τελική φάση".

Από την πλευρά του, ο Τάκης Φύσσας είπε:

"Όλοι θέλαμε να μείνει ο κ.Ρεχάγελ. Είναι χαρά για όλους τους Έλληνες που θα βαδίσουμε μαζί. Στην ομάδα πάντα υπήρχε ενθουσιασμός. Μας τονώνει το ότι θα είμαστε επικεφαλής στον όμιλο στα προκριματικά του Euro, αλλά θα πρέπει μέσα στο γήπεδο, με την ίδια ψυχή που δείξαμε στην Πορτογαλία, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ηρθαν νέοι παίκτες που θα μπουν σιγά-σιγά στους ρυθμούς και όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK