Μεταγραφή επιπέδου Premier League από ομάδα τρίτης κατηγορίας

Υπάρχουν μεταγραφές στο ποδόσφαιρο που περνούν απαρατήρητες. Και άλλες που κινούν την περιέργεια ή τον θαυμασμό του φίλαθλου κόσμου. Σε μία τέτοια προχώρησε και η Πορτ Βέιλ, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Αγγλίας.

Stoke City's Peter Crouch, left, has a shot on goal during the English Premier League soccer match between Stoke and Everton at the bet365 Stadium, in Stoke, England, Wednesday, Feb. 1, 2017. (David Davies/PA via AP)
Stoke City's Peter Crouch, left, has a shot on goal during the English Premier League soccer match between Stoke and Everton at the bet365 Stadium, in Stoke, England, Wednesday, Feb. 1, 2017. (David Davies/PA via AP) AP

Η Πορτ Βέιλ αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Αγγλίας και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της για την άνοδο στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Προκειμένου να διεκδικήσει θέση ανόδου, κανείς θα περίμενε να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, να φέρει κάποιον παίκτη να βοηθήσει την ομάδα.

Και την κίνηση την έκανε. Η Στόουκ Σίτι μετακίνησε τον μεγάλο πίνακα του σκορ που είχε στο "Britannia Stadium", με σκοπό την αναδόμησή του γεμίζοντάς το με περισσότερες θέσεις. Αυτό ώθησε έναν οπαδό της Πόρτ Βέιλ, να δει αν η ομάδα του θα μπορούσε να αγοράσει τον εν λόγω πίνακα για να τον εγκαταστήσει στο γήπεδό της.

Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας ήρθε σε επαφή με τη Στόουκ για τη... μεταγραφή του, αλλά μάλλον έφαγε πόρτα, καθώς μόνο η εγκατάσταση του στο γήπεδο κοστίζει 30.000 λίρες.

Photo credits: David Davies/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK