Μεταγραφική "βόμβα" ετοιμάζει η Άστον Βίλα και με όπλο το UCL να πάρει παίκτη που θέλουν Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Άστον Βίλα κινείται για την απόκτηση ενός εκ των πιο πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών της Premier League.

Arsenal's headcoach Unai Emery smiles a she answers journalists' questions during a press conference prior to Thursday's Europa League round of sixteen, 1st leg soccer match, between Rennes and Arsenal, Wednesday, March 6, 2019, in Rennes, western France. (AP Photo/David Vincent)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Έμερι και ο Μόντσι -σύμφωνα με δημοσίευμα- δουλεύουν για το καλοκαίρι μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Οι άνθρωποι της Άστον Βίλα θεωρούν ότι έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για τον σούπερ σταρ της Κρίσταλ Πάλας, Μάικλ Ολίσε. Ο 22χρονος με τα 9 γκολ και τις 4 ασίστ σε 17 εμφανίσεις παρουσιάζεται από τα μίντια στο Νησί ως έτοιμος ν' αποχωρήσει από τους Λονδρέζους και ψάχνει ομάδα με Ευρώπη και χρόνο συμμετοχής.

Η Άστον Βίλα, λοιπόν, έχοντας καλή βαθμολογική διαφορά στη μάχη για το Champions League σκέφτεται να μπει με αξιώσεις στην υπόθεση. Το συμβόλαιο του Ολίσε, πάντως, εκπνέει το '27 και δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ουδεμία λεπτομέρεια που να αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK