Μεταγραφικό... καπέλωμα Βαλβέρδε από την διοίκηση

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας, αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει τον... πρώτο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση της ομάδας, ουσιαστικά, να... καπελώνει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού!

FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde poses to the media during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP

Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο και δύσκολο... καράβι για να κουμαντάρει κανείς. Τα τελευταία παραδείγματα προπονητών που δεν άντεξαν στην πίεση μιλούν από μόνα τους. Έτσι, το ξεκίνημα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην αγαπημένη του ομάδα μόνον εύκολο δεν θα είναι, ειδικότερα από τη στιγμή που υπάρχει πίεση για να πάρει ξανά τον τίτλο στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την El Pais, ο πρώην τεχνικών των "κόκκινων" έχει να δώσει μία ακόμα μάχη και αυτή αφορά τις αρμοδιότητες του μέσα στο σύλλογο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν θα χρειαστεί τη... γνώμη του για να προβεί σε μεταγραφές, αφού οι θέσεις και οι στόχοι έχουν ήδη βρεθεί!

"Είναι σαν να πρέπει να τον ρωτήσουμε αν πρέπει να ανανεώσει ο Μέσι ή αν πρέπει να αποκτηθεί ο Σουάρες. Φυσικά και θα του μιλήσουμε, αλλά τέτοιοι παίκτες πάντα αποτελούν προτεραιότητα", μετέφερε άνθρωπος του συλλόγου στο ρεπορτάζ που συνεχίζει:

"Ο προπονητής θα αποφασίζει για το πως θα παίζουμε και ποιοι θα παίζουν, όμως ξέρει πως μέσα σε αυτό το... σπίτι υπάρχουν αξίες που πρέπει να υπηρετείς".

Η Μπάρτσα θα κινηθεί σίγουρα για δεξιό μπακ, μέσο και έναν επιθετικό. Αυτές οι τρεις κινήσεις θα είναι και οι ακριβές του καλοκαιριού, ενώ από εκεί και πέρα θα γίνουν προσθήκες για να γεμίσει ο πάγκος ή να αντικατασταθεί κάποιος που θα πουληθεί.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK