Μεταμόσχευση νεφρού για τον Άντι Κόουλ

Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντι Κόουλ, καθώς πάσχει από νεφροπάθεια και θα υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση. Στο πλευρό του η διοίκηση του συλλόγου.

Former Manchester United and England striker Andy Cole, left, looks on as Peter Ter Kulve, president of Unilever, South East Asia and Australasia, right, speaks at a press conference, Monday, Nov. 4, 2013 in Singapore where a Unilever and the Manchester United Partnership was announced.(AP Photo/Wong Maye-E)
andy cole AP

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, όμως τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στα 45 του χρόνια παραμένει κοντά στο ποδόσφαιρο ως πρέσβης ποδοσφαίρου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως φαίνεται θα μείνει για αρκετό καιρό μακριά από την αγαπημένη του ασχολία.

Ο λόγος έχει να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα νεφρά, κάτι που θα τον οδηγήσει άμεσα στο χειρουργείου με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση! Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση του Κόουλ.

Photo credit: AP Photo/Wong Maye-E

News 24/7

24MEDIA NETWORK