Μετέωρος ο Καραγεωργίου

Μετέωρος ο Καραγεωργίου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος
Η νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μέταλουργκ φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας. Το μέλλον του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο είναι πλέον αμφίβολο αφού σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση αναζητά ήδη προπονητή στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Γούμενος είχε συνομιλία με τον Καραγεωργίου μετά το παιχνίδι αλλά δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα καθήσει το δίδυμο Σαράφη, Κωστίκου

Το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ήταν για μία ακόμη φορά βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου προσπάθησε να δώσει κουράγιο ο Πύρρος Δήμας. Οι παίκτες κράτησαν κλειστά τα στόματά τους με εξαίρεση τον Εγκωμίτη ο οποίος είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα ελπίδες. Δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο προς τους παίκτες. Μέχρι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τα άκουσε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος στη συνέντευξη τύπου ενώ τόνισε στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος και ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων είχε παράπονα από το Μαλαδένη αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

Ο προπονητής των Ουκρανών Αλεξάντερ Σέβιντοφ είπε ότι η ομάδα του έκανε ευκαιρίες και ότι έχει πλέον το πάνω χέρι.

Από το παιχνίδι προέκυψαν και οι δύο τραυματισμοί παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Μαλαδένης υπέστη θλάση και ο Εγκωμίτης εξάρθρωση ωμοπλάτης με αποτέλεσμα και οι δύο να μείνουν για 10 μέρες εκτός δράσης. Αραθα χάσουν το ντέρμπι με τον Ηρακλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK