Μετράμε αντίστροφα για τις αποκαλύψεις του Κιλιάν Εμπαπέ, το λέει ο ίδιος

Ξανά σκάει η "βόμβα" Εμπαπέ σύμφωνα με τον ίδιο τον Γάλλο σούπερ σταρ, καθώς σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση για το μέλλον του.

France's Kylian Mbappe celebrates after a goal during the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DANIEL COLE

Με αφορμή την παρουσία του στην εθνική ομάδα ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε και για το μέλλον του. Επί της ουσίας ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν μας έκανε σοφότερους σε τίποτα, αλλά ένα κομμάτι των δηλώσεών του είναι αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού έδωσε χρονικό ορίζοντα αποκαλύψεων.

Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ τόνισε πως πριν από το Euro 2024 θα έχει λυθεί το θέμα του άρα θα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ επιβεβαίωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί το καλοκαίρι.

Από εκεί και έπειτα ο Λουίς Ενρίκε ήταν αυτός που υπογράμμισε αγωνιστικά ότι η ΠΣΖ πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Εμπαπέ και γι' αυτό τον είχε στον πάγκο ορισμένες φορές μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Νούμερο ένα προορισμός για τον Κιλιάν Εμπαπέ φαντάζει η Ρεάλ Μαδρίτης με το χρόνιο φλερτ να φτάνει επιτέλους(;) σε γάμο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK