Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Premier League εξελίχθηκε σε φάντασμα του Λονδίνου

Στον αέρα 80 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή που προοριζόταν να πρωταγωνιστεί για κούπες.

A man dressed as a ghost stands on the empty tribune prior the Europa League round of 16 first leg soccer match between Linzer ASK and Manchester United in Linz, Austria, Thursday, March 12, 2020. The match is being played in an empty stadium because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Kerstin Joensson)
(AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Μία από τις πιο στενάχωρες μεταγραφές παικτών της Premier league ανήκει στην Τσέλσι. Για την ακρίβεια, οι "Μπλε" έχουν αποτύχει σε αρκετές μεταγραφές και μάλιστα ακριβές στο πρόσφατό και όχι μόνο παρελθόν. Ωστόσο, μία από αυτές ενδεχομένως να απογοήτευσε και ποδοσφαιρόφιλους εκτός της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ενκουκού ο οποίος φαίνεται πως χρησιμοποίησε την μαγεία που τον χαρακτήριζε στην Λειψία για μη ποδοσφαιρικούς στόχους, αφού έχει εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Φέτος μετρά μόλις 2 τέρματα σε 10 αγωνιστικές, αλλά το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως αλλού και συγκεκριμένα στους τραυματισμούς.

Από την άφιξή του στην Τσέλσι το καλοκαίρι, ο Ενκουκού έχει αποκομίσεις 4 τραυματισμούς, είναι εκτός διαθεσιμότητας για σχεδόν 200 μέρες, έχοντας απουσιάσει σε 28 αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Euro είναι 4 μήνες μακριά και ο Γάλλος είναι πάλι τραυματίας. Αυτό σημαίνει πως ίσως να βρίσκεται στα πλάνα του Ντεσάμπ.

Ο επιθετικός της Τσέλσι, με βάση τα πεπραγμένα του στην Λειψία, πραγματικά θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην "λαβωμένη" αγωνιστικά ομάδα του Ποτσετίνο και θα μπορούσε πέρα από ουσιαστική βοήθεια να προσέφερε θέαμα. Είναι κρίμα που στην προσπάθειά του να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο αποδείχθηκε άτυχος και επιρρεπής στους τραυματισμούς και μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία της καριέρας του από εδώ και πέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο καλύτερος παίκτης της Premier League δεν είναι ο Χάαλαντ ούτε ο Ντε Μπρούινε

Η Ντόρτμουντ στη γωνία για να κλέψει από την Μίλαν επιθετικό με μεγαλύτερο potential από του Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK