Η Ντόρτμουντ στη γωνία για να κλέψει από την Μίλαν επιθετικό με μεγαλύτερο potential από του Χάλαντ

Έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Μπορούσια Ντόρτμουντ για ποδοσφαιριστή στον οποίο η Μίλαν ήθελε/θέλει να βασίσει το αγωνιστικό της μέλλον.

Dortmund's Erling Haaland reacts during a charity soccer match between Bundesliga team Borussia Dortmund and Dynamo Kyiv of Ukraine in the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Tuesday, April 26, 2022. The match wants to show solidarity with Ukraine against Russia's war in favour of peace in Europe, the net proceeds of the match will be donated to charity. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Για τον Φραντσέσκο Καμάρντα έχετε λίγο πολύ όλοι διαβάσει. Ο 15χρονος επιθετικός των ακαδημιών της Μίλαν που έχει ήδη παίξει με την πρώτη ομάδα κάνει πράγματα και θαύματα και θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο στη θέση του ενώ παράλληλα αποτελεί το πρόσωπο που εκτός απροόπτου οι Ροσονέρι ήθελαν να βασίσουν το αγωνιστικό τους αύριο.

Μήπως, όμως, το απρόοπτο είναι κοντά; Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Καμάρντα (σ.σ. δείτε ένα φανταστικό γκολ πουτ έχει πετύχει) έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μίλαν για το συμβόλαιό του ωστόσο δεν θα το υπογράψει την προκαθορισμένη ημερομηνία. Οι υπογραφές, λοιπόν, αναβλήθηκαν καθώς έχουν προκύψει ζητήματα προς επίλυση στο συμβόλαιο που προσφέρει το κλαμπ στον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, όπως έχετε ήδη διαβάσει προφορικά τουλάχιστον υπάρχει deal.

Από τα λόγια πάντως μέχρι τις υπογραφές η απόσταση είναι μεγάλη και γι' αυτό στην Ιταλία γράφουν πως η Ντόρτμουντ, αλλά και το City Group παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον παίκτη και την ομάδα του. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια κι αν τελικά η Μίλαν θα χάσει το συγκεκριμένο διαμάντι.

Συναγερμός στη Μπάγερν, το καλύτερο ταλέντο της την απέρριψε, η Premier League άνοιξε πορτοφόλι

Η Σίτι ήθελε Μαγκουάιρ και η Γιουνάιτεντ έδειξε φιλευσπλαχνία, ο Πόγκμπα ήθελε Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK