Τότεναμ: Αποχωρεί μεγάλο αστέρι της ομάδας

Από την Τότεναμ θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος ο Λούκας Μόουρα έπειτα από μία 5ετία. Το "αντίο" ανακοίνωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Tottenham's Son Heung-min, left, celebrates his goal against Southampton with his teammate Lucas Moura during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Feb. 9, 2022. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Σον μαζί με τον Λούκας Μόουρα AP

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην ομάδα της Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς η μέτρια αγωνιστική εικόνα έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια, με την δημόσια τοποθέτηση του Αντόνιο Κόντε να "αποτελειώνει" την κατάσταση.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσει από το ρόστερ έπειτα από μία 5ετία είναι και ο Λούκας Μόουρα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει και δεν υπάρχει πρόθεση από τις δύο πλευρές ώστε να ανανεωθεί.

Την ανακοίνωση της αποχώρησής του έκανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω των επίσημων λογαριασμών της Τότεναμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει μόλις 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε, με μόλις 3 γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Υποψήφιος αγοραστής της Γιουνάιτεντ προσφέρει δουλειά στον Γκράχαμ Πότερ

Μίλαν: Θες Λεάο; Τόσα πληρώνεις για να σπάσει η ρήτρα του

Σίτι - Ρεάλ: Αποθεώνεται ο προφήτης Ρούνεϊ για την 100% επιτυχημένη πρόβλεψή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK