Μίλαν: Δεν υπάρχει θέμα Αντσελότι

Μίλαν: Δεν υπάρχει θέμα Αντσελότι
Μία νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος μετράει η Μίλαν (ισοπαλία με Άσκολι και ήττα από Σαμπντόρια), δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως η θέση του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι επισφαλής.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του έμπειρου τεχνικού. Τόνισε σχετικά: " Ο προπονητής μας δεν τρέμει, ούτε ο πάγκος κουνιέται. Η ουσία είναι πως έχουμε προπονητή και θα εξακολουθούμε να τον έχουμε και στο μέλλον. Είναι κομβικό σημείο του σχεδιασμού της Μίλαν. Τα τελευταία τρία χρόνια ανταγωνιζόμαστε συνεχώς σε κορυφαίο επίπεδο και πολλές φορές είμαστε οι νικητές. Απλά πρέπει να θυμηθούμε το προαναφερθέν και να μείνουμε ενωμένοι ".

Εξάλλου, το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έκανε σύγκριση με πέρυσι, οπότε και η Μίλαν τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αλλά μέχρι την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους ήταν δίπλα στη "Γηραιά Κυρία"... " Μετά από τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε όσους πόντους είχαμε και την περασμένη περίοδο. Μάλιστα, αυτή τη φορά έχουμε δώσει δύο παιχνίδια μακριά από την έδρα μας ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK