Μίλαν: Ετοιμάζει το απόλυτο μεταγραφικό σπάσιμο στον Κόντε

Η Μίλαν φέρεται να έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του Νικολό Ζανιόλο. Ο Ιταλός θέλει να φύγει από την Ρόμα οπωσδήποτε.

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
Ο Μαλντίνι παρέα με τον Φέργκιουσον ADAM HUNGER/AP IMAGES

Το σπουδαίο ταλέντο του Νικολό Ζανιόλο, παρότι ο παίκτης δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα, παραμένει στην κορυφή και σπουδαίες ομάδες τον ακολουθούν από τότε που ο 23χρονος μέσος έγινε διαθέσιμος προς αποχώρησε από την ομάδα του την Ρόμα.

Από τότε που άρχισε να τρέχει η συγκεκριμένη υπόθεση στο μεταγραφικό παζάρι τ' όνομα του Ζανιόλο έχει συνδεθεί με συλλόγους όπως: Τότεναμ, Ρεάλ, Γιουβέντους, Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ. Η Αγγλία, πάντα, είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός αλλά τι κάνεις όταν στο κόλπο μπαίνει η Μίλαν; Πιθανότατα ο Ζανιόλο σύντομα να μπει σε σκέψεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Ροσονέρι θέλουν στο Μιλάνο το πάλαι ποτέ next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το Sky Sports μετέδωσε στο ρεπορτάζ του ότι η ομάδα του Πιόλι πάει για προσφορά δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 22/25 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα φέρεται να αξιώνει 35/40 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ρίχνει φως στην υπόθεση της υποτιθέμενης φυγής από την Παρί

Παρί: Ο Γκαλτιέ ανακοίνωσε την προαγωγή του Εμπαπέ

Άρσεναλ: Η αρμάδα του Αρτέτα έχει "πατήσει" και τους Invincibles του Βενγκέρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK