Άρσεναλ: Η αρμάδα του Αρτέτα έχει "πατήσει" και τους Invincibles του Βενγκέρ

Με τη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Άρσεναλ πέτυχε να ξεπεράσει και τη φοβερή ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα έχει πατήσει γκάζι και οδηγεί την κούρσα της Premier League. Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που οι Κανονιέρηδες διεκδικούν με τεράστιες αξιώσεις το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει να φρενάρουν την Σίτι του Γκουαρντιόλα και του Χάλαντ.

Με τη νίκη 3-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, η ομάδα του Ισπανού κατάφερε κάτι εξαιρετικό για την ιστορία της. Συγκεκριμένα, σε 19 αγωνιστικές η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει καταφέρει να μαζεψει 50 βαθμούς. Πέντε περισσότερους απ' αυτούς που είχε στον ίδιο αριθμό αγώνων η θρυλική ομάδα του Βενγκέρ το 03/04 που έμεινε στην ιστορία ως Invicibles.

Η Άρσεναλ είναι πρώτη αυτή τη στιγμή, ενώ η Σίτι δεύτερη με 45 βαθμούς κι ένα ματς περισσότερο. Στην τρίτη θέση ακολουθεί η ανανεωμένη Νιουκάστλ με 39 βαθμούς όσους έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή είναι η τετράδα που κλειδώνει τις θέσεις για το Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Τρία παιδιά του Πεπ έγιναν προπονητές και πάνε για πρωτάθλημα

Οι δύο Νιγηριανοί που έχουν "τρομοκρατήσει" την Serie A

Μπέρδεψαν τους Πορτογάλους; Ο Σάντος πήρε τη δουλειά του Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK