Μίλαν: Έτοιμη να "δέσει" τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της

Σε συζητήσεις με τους Ολιβίε Ζιρού και Ράφα Λεάο βρίσκεται η Μίλαν σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρίκι Μασάρα.

AC Milan's Theo Hernandez, right, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at Milan's San Siro Stadium, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν AP

Έτοιμη να προχωρήσει άμεσα στις ανανεώσεις των συμβολαίων δύο εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της είναι η Μίλαν σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρίκι Μασάρα.

Ο λόγος για τους Ολιβίε Ζιρού και Ράφα Λεάο που όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μασάρα βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα προκειμένου να επεκταθούν τα συμβόλαιά τους.

".... Δουλεύουμε για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας τόσο με τον Ζιρού όσο και με τον Λεάο. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη..."

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Ζιρού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ αυτό του Λεάο το καλοκαίρι του 2024. Για τον νεαρό Πορτογάλο πάντως δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα πρόταση "μαμούθ" καθώς δεν είναι λίγα τα σενάρια που τον συνδέουν με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Για το συμβόλαιο του Λεάο ρωτήθηκε και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 9 μήνες αποχής, λέγοντας πως έχει ήδη μειώσει τον μισθό του προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λεάο, ενώ αναρωτήθηκε αν πρέπει να του δώσει και το ίδιο του το σπίτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κάριους: Έλειψε δύο χρόνια αλλά επανήλθε με στυλιστική επιλογή που θα μείνει στην ιστορία

Ζλάταν: Επέστρεψε και έκανε δήλωση "απειλή"

Ρονάλντο: Όταν η Γιουνάιτεντ σήκωνε το τρόπαιο αυτός έβλεπε το ματς της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK