Ζλάταν: Επέστρεψε και έκανε δήλωση "απειλή"

Πως δεν επέστρεψε για να αγωνίζεται μόνο 5 και 6 λεπτά αλλά για να παίζει σε ολόκληρους τους αγώνες, δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά από τον αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic walks on the field during half time during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Feb. 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP

Μία μεγάλη επιστροφή πραγματοποιήθηκε στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Αταλάντα καθώς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αγωνίστηκε ξανά έπειτα από την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού.

Ο 41χρονος Σουηδός στράικερ μπήκε αλλαγή στην αναμέτρηση της ομάδας και αγώνιστηκε για 16 λεπτά, χρόνος συμμετοχής που μάλλον δεν τον ικανοποιεί ιδιαίτερα αφού μετά από το τέλος του παιχνιδιού προχώρησε σε δήλωση "φωτιά".

"...Υπέφερα πολύ αλλά επέστρεψα και νίωθω πολύ καλά τώρα. Δεν είμαι εδώ για να παίζω 5 και 6 λεπτά. Θέλω να παίζω σε ολόκληρο το παιχνίδι..."

Πάντως, παρόλο που ο Ζλάταν δεν έχει ανακοινώσει πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δεν είναι λίγες οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτός ποδοσφαίρου, με πιο πρόσφατη αυτή στη Λάρισα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Όταν η Γιουνάιτεντ σήκωνε το τρόπαιο αυτός έβλεπε το ματς της χρονιάς

Τεν Χαχ: Ο viral χορός του "έφερε" ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από γνωστό οπαδό της Άρσεναλ

Λίβερπουλ: Βόμβα! Θετικός ο Κλοπ στο ενδεχόμενο αποχώρησης σταρ της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK