Μίλαν: Η Ρεάλ ξεκαθάρισε στον Μέντες γιατί δεν θέλει τον Λεάο

Ιταλικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Μέντες πρότεινε τον Λεάο στην Ρεάλ και εισέπραξε αρνητική απάντηση για συγκεκριμένους λόγους.

AC Milan's Rafael Leao controls the ball during a Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov.2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Gazzetta dello Sport (σ.σ. και αναπαράγει η Mundo Deportivo) υποστήριξε σε ρεπορτάζ της πως ο ατζέντης του κορυφαίου παίκτη της Μίλαν, Ραφαέλ Λεάο πρότεινε τον πελάτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Το δημοσίευμα θέτει χρονικά τη συγκεκριμένη ενέργεια του Πορτογάλου μεγαλομάνατζερ τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, η διοίκηση Πέρεθ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην προοπτική να πάρει τον Λεάο. Οι λόγοι για τους οποίους δεν αναμένεται να κινηθεί η Ρεάλ είναι οι εξής:

  • Επειδή στη θέση του έχει ήδη τον σεληνιασμένο Βινίσιους.
  • Επειδή το καλοκαίρι θα κάνει προσπάθεια να πάρει τον Μπέλιγχαμ.

Σαφώς, και οι δύο λόγοι στέκουν καθώς ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικός, ενώ η επιχείρηση απόκτησης του Άγγλου μέσου από την Ντόρτμουντ δεν αποκλείεται να σπάσει ρεκόρ όσον αφορά στα ποσά.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 23χρονου εκπνέει το 2024 και μέχρι στιγμής η Μίλαν δεν έχει βρει τον τρόπο για να τον πείσει να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, τι έγινε μετά από τη γκέλα με την Μπέτις

Ίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ισπανός των πέντε Champions League

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK