Μίλαν: Ιστορικό γεγονός μ' έναν Μαλντίνι να σκοράρει εις βάρος των ροσονέρι 20 χρόνια μετά

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι αγωνίζεται ως δανεικός από την Μίλαν στην Σπέτσια και στη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σκόραρε γράφοντας ιστορία για την σπουδαία οικογένειά του.

AC Milan's Daniel Maldini controls the ball during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 13, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ντάνιελ Μαλντίνι με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Γκολ Μαλντίνι κατά της Μίλαν είναι σπάνιο έως και απίστευτο ωστόσο έγινε και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο νικητήριο 2-1 της Μίλαν με αντίπαλο την Σπέτσια ο δανεικός από τους ροσονέρι, Ντάνιελ Μαλντίνι σκόραρε εις βάρος της ομάδας που είναι ο πατέρας (Πάολο Μαλντίνι) του τεχνικός διευθυντής.

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τη σεζόν 2002/2002 όταν ο σπουδαίος Πάολο βρήκε δίχτυα με αυτογκόλ στην ισοπαλία 3-3 με την Αταλάντα. Άλλη μια φορά ο Πάολο Μαλντίνι έχει βρει δίχτυα κατά της αιώνιας ομάδας του κι αυτό το πολύ μακρινό 1989 και πάλι με αυτογκόλ σ' ένα ματς με την Λάτσιο.

Και ο παππούς Τσέζαρε Μαλντίνι έχει σκοράρει στο παρελθόν κατά της Μίλαν. Συνολικά το έχει κάνει τέσσερις φορές κι αυτές με αυτογκόλ. Έτσι, ο Ντάνιελ Μαλντίνι έγινε ο πρώτος της οικογένειας που σκοράρει κατά των ροσονέρι 20 χρόνια μετά και με κανονικό γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο μεγάλος Γκάρεθ Μπέιλ των τελικών έκλεισε στόματα στο MLS

Μύθος Σαντιό Μανέ: Έκανε ευτυχισμένα 100 παιδιά με μία απλή κίνηση

Αποκαλυπτήρια Μπακασέτα: Ο Σιώπης τις "έφαγε" από τον Κουκσάλ Μπαμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK