Μίλαν: Ο Λεάο έχει άλλες προτεραιότητες και οι Ροσονέρι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα"

Πως έχει ως προτεραιότητα τους αγωνιστικούς του στόχους με τη Μίλαν και όχι την ανανέωση του συμβολάιου του φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ο Ραφαέλ Λεάο κάτι που έχει αγχώσει τους Ροσονέρι.

AC Milan's Rafael Leao controls the ball during a Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov.2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Εντυπωσιακή είναι η χρονιά που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μίλαν ο Ραφαέλ Λεάο, γεγονός που και ικανοποιεί αλλά και... αγχώνει τους Ιταλούς.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους Ροσονέρι λήγει το καλοκαίρι του 2024 και παρά το γεγονός πως υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια συμφωνία.

Ο λόγος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ότι ο παίκτης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι προσηλωμένος στο Champions League αλλά και στην SerieA, εκεί όπου η ιταλική ομάδα παλεύει για να μπει στην 4αδα και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και της ερχόμενης σεζόν.

Η Μίλαν πάντως θέλει να διευθετήσει το ζήτημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς δεν είναι λίγοι οι μνηστήρες για την απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πιθανοί οι αγώνες του Champions League και στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόση ώρα χρειάστηκε για να καταλάβει πως ο Όντεγκααρντ είναι παικταράς

Κι όμως η Μπέτις είναι αυτή που έκανε την πιο ποιοτική μεταγραφή πριν μπει το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK