Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόση ώρα χρειάστηκε για να καταλάβει πως ο Όντεγκααρντ είναι παικταράς

Μία ιστορία από το μακρινό 2014 αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Άρσεναλ, Όντεγκααρντ και το δοκιμαστικό του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Με αφορμή το ντέρμπι Σίτι - Άρσεναλ ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε στον Τύπο και ξέθαψε μία ιστορία από το μακρινό 2014 με πρωταγωνιστή τον αρχηγό των Κανονιέρηδων, Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο Νορβηγός, λοιπόν, μαζί με τον πατέρα του είχαν πάει για δοκιμαστικά δύο ημερών στην Μπαρτσελόνα. Και ο Πεπ ήταν εκεί για να τον δει. Στη συνέντευξή του ο Καταλανός αποκάλυψε σε πόση ώρα κατάλαβε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει κάτι ιδιαίτερο.

"Θυμάμαι τον Όντεγκααρντ, χρόνια πριν... Είχε έρθει με τον πατέρα του για το δοκιμαστικό δύο ημερών το 2014. Μου χρειάστηκαν 5 λεπτά για να σκεφτώ: αυτό το παιδί παίζει καλά. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, πραγματικά. Άριστος".

Ο 24χρονος μέσος κάνει φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Άρσεναλ και φέτος σε 39 ματς μετράει 12 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Έρχεται νέο αφεντικό στο Άνφιλντ με τις ευλογίες του Κλοπ

Κι όμως η Μπέτις είναι αυτή που έκανε την πιο ποιοτική μεταγραφή πριν μπει το καλοκαίρι

Βράζουν τα αποδυτήρια της Μπάγερν, αυτοί οι επτά παίκτες θέλουν να φύγουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK