Μίλαν: Ο Ζιρού αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον μετά το μυθικό του ξεκίνημα

Την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μίλαν εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ολιβιέ Ζιρού χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μίλαν: Ο Ζιρού αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον μετά το μυθικό του ξεκίνημα
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν AP

Μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Μίλαν πραγματοποιεί ο Ολιβιέ Ζιρού έχοντας ήδη στις 15 πρώτες του συμμετοχές με την Μίλαν, 8 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με τους ροσονέρι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία, σε δηλώσεις του στο JDD,να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν, λέγοντας πως πιστεύει ότι άμεσα θα εκκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

"...Το συμβόλαιό μου εκπνέει τον Ιούνιο αλλά θέλω να παραμείνω και να συνεχίσω στην Μίλαν. Οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει άμεσα..."

Θυμίζουμε πως ο Ζιρού εντάχθηκε στο ρόστερ της Μίλαν το καλοκαίρι του 2021 με την ιταλική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Τσέλσι.

Δέιτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League

Κέιν: Το τρικ της Μπάγερν για να "μειώσει" το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεροκάματο μαμούθ που θα καταβάλλει η FIFA στους μπλαουγκράνα για τον Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK