Μίλαν: Στην πρώτη ομάδα των Ροσονέρι 15χρονος "μπόμπερ", πάει και για νέο συμβόλαιο

Η Μίλαν προβιβάζει στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε το 2008 και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Σκόραρε πρόσφατα καταπληκτικό γκολ κόντρα στην Παρί.

Μίλαν: Στην πρώτη ομάδα των Ροσονέρι 15χρονος "μπόμπερ", πάει και για νέο συμβόλαιο
PRINT SCREEN/YOUTUBE

Το όνομα του Φραντσέσκο Καμάρντα παίζει δυνατά τα τελευταία χρόνια παρά το γεγονός ότι είναι γεννημένος το 2008, δηλαδή είναι μόλις 15 ετών. Όσοι ασχολούνται με το σκάουτινγκ έχουν σημειώμενο από καιρό το όνομα του Ιταλού "μπόμπερ" τον οποίο κρατάει στα χέρια της η Μίλαν.

Ο νεαρός wonderkid που αγωνίζεται στην Κ19 των Ροσονέρι εντυπωσιάζει και σε 13 συμμετοχές στην Primavera, το Κύπελλο της Primavera και το Youth League μετράει ήδη 7 γκολ και 2 ασίστ. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο 15χρονος επιθετικός με τα εξαιρετικά τελειώματα και την εντυπωσιακή σωματοδομή θα βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Μίλαν για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.

Μάλιστα, εκτός από την αποστολή που θα πάρει με τους μεγάλους ο Καμάρντα κόντρα στους Βιόλα, σύντομα αναμένεται να του προσφερθεί και νέο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως σε περιπτώσεις ανηλίκων ποδοσφαιριστών η εκάστοτε ομάδα μπορεί να του δώσει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Παλαιότερα αφιερώματα για τον Καμάρντα στην Ιταλία ανέφεραν τις εκπληκτικές του επιδόσεις στις ακαδημίες, καθώς είχε φτάσει κάποια στιγμή να έχει 485 γκολ σε 89 αγώνες. Πρόσφατα, το όνομα του Καμάρντα πήρε ξανά "φωτιά" λόγω του τρομερού γκολ που σκόραρε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League των μικρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK