Μίλησε με Καραγκούνη ο Μήτρογλου

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Κώστας Μήτρογλου τηλεφωνήθηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη για να μάθει από πρώτο χέρι τι εστί Φούλαμ και να τον συμβουλευθεί προτού πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της πώλησης του Έλληνα επιθετικού.

Μίλησε με Καραγκούνη ο Μήτρογλου

Τι πιο φυσιολογικό να μιλήσει ο Κώστας Μήτρογλου με τον Γιώργο Καραγκούνη με αφορμή την πρόταση της Φούλαμ για την απόκτησή του.

Ο Ελληνας επιθετικός έμαθε από πρώτο χέρι τι εστί Φούλαμ και αγγλικό ποδόσφαιρο, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και σύντομα συμπαίκτη του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Κώστας Μήτρογλου άκουσε με προσοχή τον "Κάρα" και έδειξε ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ, ενώ όπως ήταν φυσιολογικό για τον 25χρονο φορ ρωτήθηκε από τους Αγγλους ο Καραγκούνης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ποδοσφαιρική του αξία (την οποία ούτως ή άλλως γνώριζαν αφού τον είχαν παρακολουθήσει), αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Ο Μήτρογλου είναι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα όπως αυτό της Αγγλίας και θα βρει εκεί τον Γιώργο Καραγκούνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK