Μίλησε με Τσίπρα και αποφασίζει ο Βασιλειάδης!

Μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο τραπέζι πολλά σενάρια, μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναλάβει από τη Δευτέρα το πρωί ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είχε συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες ενώ μίλησε στο τηλέφωνο και με τον Πρωθυπουργό.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος χωρίς ωστόσο να υπάρχε ακόμα απόφαση (αλλωστε μία τέτοια απόφαση δεν μπορεί να παρθεί εν θερμώ).

Τη Δευτέρα το πρωί ο Βασιλειάδης θα συνεχίσει τις επαφές του και θα καταλήξει στην απόφασή του έχοντας πάρει συγκεκριμένες κατευθύνσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK