Μην του μιλάτε του Μπουφόν για... Κάρντιφ!

Για τους υπόλοιπους παίκτες της Γιουβέντους το "Millennium" είναι το γήπεδο του τελικού του CL όμως για τον Μπουφόν είναι κάτι παραπάνω καθώς έχει άσχημη ανάμνηση από το... 2002!

Μην του μιλάτε του Μπουφόν για... Κάρντιφ!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα πάνω του στον επικείμενο τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ καθώς στα 39 του χρόνια θα έχει την τρίτη ευκαιρία στην καριέρα του για να αποχαιρετήσει τα γήπεδα έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων και το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Σε αντίθεση μάλιστα με τους άλλους παίκτες των "μπιανκονέρι" που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σύνδεση με το "Millennium Stadium" ο Μπουφόν όχι μόνο γνωρίζει το εν λόγω γήπεδο αλλά έχει και μία πολύ άσχημη ανάμνηση αφού έχει αγωνιστεί με την εθνικής Ιταλίας και έχει γνωρίσει οδυνηρή ήττα.

Πρόκειται για το παιχνίδι της 16ης Οκτωβρίου 2002 για τα προκριματικά του Euro 2004 κόντρα στην Ουαλία, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Ντέιβις (διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή) και την Ιταλία του Τραπατόνι να "απαντάει" με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντελ Πιέρο, για να γραφτεί όμως το τελικό 2-1 για τους Ουαλούς με πλασέ του Μπέλαμι ο οποίος είχε περάσει πρώτα αμυντικούς και Μπουφόν.

Εκείνο μάλιστα το χαμένο ματς για τον Μπουφόν και τους συμπατριώτες του είχε βάλει σε μπελάδες την "σκουάντρα ατζούρα" και χρειάστηκε να κάνει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στα προκριματικά για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2004.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK