Μήνυμα αποχώρησης από τον Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στη Νιούελς Ολντ Μπόις και κατέστησε σαφές ότι με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα μετά την 1η Ιουλίου.

Μήνυμα αποχώρησης από τον Σκόκο
scocco

Οι δηλώσεις του Νάτσο Σκόκο, αναφορικά με το μέλλον του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, δεδομένων των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα, προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ο 32χρονος Αργεντινός είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη νυν ομάδα του, μετά τις 25 Ιουνίου, ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική του Αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το μέλλον του στη Νιούελς, ο Σκόκο απάντησε: "Δεν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, ο καθένας μας ξεχωριστά θα δει τι προοπτικές έχει και θα εκτιμήσει την κατάσταση. Ο καθένας μας θέλει και προσπαθεί να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και να είναι ευτυχισμένος, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει περάσει τις ομορφότερες στιγμές. Όταν όμως η κατάσταση είναι δύσκολη, αυτή η επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί".

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Νιουέλς, τόνισε: "Μ’ αυτή την κατάσταση, λίγες μέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, μας οδηγεί σε ένα σημείο να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάρει μια δύσκολη απόφαση, να μην προπονηθούμε. Και αντί η διοίκηση να έρθει να μας μιλήσει, έκανε μια συνέντευξη Τύπου για να μας πει να κάνουμε το καλύτερο. Διάλεξαν μάλιστα μια άλλη πολιτική και να πάρουν άλλα μέτρα, με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Εμείς θέλουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, να προκριθούμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Θα το κάνουμε και θα το κάνουμε μόνο για την ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο κύπελλο Αργεντινής και στα τρία ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ξέρουμε πως μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Για να μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει πρώτα να αποδεχθείς πως υπάρχει και να ψάξεις για λύσεις. Την προηγούμενη Παρασκευή περιμέναμε ένα μίτινγκ για να μας πουν τι πρόκειται να γίνει. Δεν έγινε ποτέ και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK