Μίτσελ: "Αν οι παίκτες μου κάνουν λάθος, κάνω και εγώ"

Αφού παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ο Μίτσελ πρόσφερε κάλυψη στους ποδοσφαιριστές του.

Μίτσελ: "Αν οι παίκτες μου κάνουν λάθος, κάνω και εγώ"

Αναλυτικά τόνισε: "Είναι σαφές πως δεν έχουμε παίξει στο επίπεδο που θέλαμε. Όταν μας λείπει η αποφασιστικότητα η συγκέντρωση και η συμπεριφορά που θέλουμε δεν είμαστε τόσο καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο. Πάντα επιμένω και λέω σε κάθε προπόνηση και αγώνα ότι δεν είναι ο αντίπαλος αλλά εμείς που πρέπει να πάρουμε την απόφαση.

Σήμερα λοιπόν δεν πήραμε τις αποφάσεις που έπρεπε και οι αποφάσεις που πήραμε δεν ήταν οι σωστές και για αυτό υποφέραμε πολύ μέχρι να νικήσουμε την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας.Την Τετάρτη υπάρχει τελείως διαφορετικό κίνητρο και η ομάδα θα είναι διαφορετική.

Είμαι είμαι σίγουρος γιατί όταν υπάρχει κίνητρο η ομάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.Από τότε που μαθηματικά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας, όμως η ομάδα έχει δείξει πως ξέρει να επαναφέρει την συγκέντρωση στο επίπεδο που πρέπει όπως το κάναμε και με την Μάντσεστερ.

Πάντα όταν υπάρχουν υποψίες ότι η ομάδα έχει χάσει το κίνητρό της και επειδή σήμερα υπάρχει αυτή η υποψία θα προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε στις προπονήσεις.Όλοι πρέπει να γνωρίζουν και να συνειδητοποιήσουν οτι σε αυτή την ομάδα δεν αρκεί να κερδίζεις πρέπει να παίζεις και καλά.

Πρέπει να παίζεις αποφασιστικά με δύναμη όταν έχεις και όταν δεν έχεις την μπάλα γιατί αυτό απαιτεί η φανέλα που φοράς.Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε.Ούτε καν να είχα δώσει τις αντίθετες εντολές από αυτές που έδωσα.

Ότι έχω να πω στους παίκτες μου το λέω πάντα ιδιαιτέρως και όχι δημοσίως.Δημοσίως λέω μόνον ευχαριστώ για την προσπάθεια και δουλειά που κάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό να απαιτεί πράγματα ο προπονητής από τους παίκτες αλλά και οι παίκτες για τους εαυτούς τους.Ποτέ δεν θα κάνω δημοσίως κριτική για τους παίκτες μου γιατί θα αποδεικνυόταν ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος.Αν οι παίκτες κάνουν λάθος είναι ένδειξη ότι και εγώ κάνω λάθος.Αλλά την Τετάρτη σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα κάνω λάθος ούτε οι παίκτες μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK