Μίτσελ: "Αναζητούμε την τελειότητα"

Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Αυτό έχει στα υπόψιν ο Μίτσελ όταν μίλησε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη.

Μίτσελ: "Αναζητούμε την τελειότητα"

Αρχικά είπε: "Δεν ήταν εύκολη νίκη. Περιμέναμε ότι θα παλέψει το ματς ο Αρης και αυτό έκανε. Μετά από τη μεγάλη χαρά που περάσαμε την Τρίτη και τη διάθεση που είχαμε αλλά και την κούραση ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε σήμερα και από την άποψη της κούρασης αλλά και από την άποψη της φυσικής κατάστασης".

Κληθείς να σχολιάσει τα ρεκόρ του Ολυμπιακού τόνισε : "Φυσικά και μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί αρκεί να είναι θετικοί για εμάς. Είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή γραμμή αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των παιχνιδιών που κερδίσαμε τα γκολ που πετύχαμε, τα γκολ που δεχτήκαμε και ευχαριστούμε τους παίκτες μας. Ένα ρεκόρ που σπάει μετά από 40 χρόνια μιλάει πολύ καλά για τους παίκτες μου.

Εμείς πάντα ψάχνουμε την τελειότητα, που φυσικά είναι πολύ δύσκολο να την φτάσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία καλύτερη δυναμική στην απόδοσή μας, γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό μετά από παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε προβλήματα. Αυτό δείχνουμε ότι το έχουμε βελτιώσει".

24MEDIA NETWORK