MLB: Αισιόδοξος ο Bond

MLB: Αισιόδοξος ο Bond

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί την φετινή χρονιά εμφανίστηκε ο Barry Bonds, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα πραγματοποιήσει τηνa «πρώτη» του εμφάνιση.

Ο 41χρόνος παίκτης περιμένει ακόμα το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς την φετινή χρονιά έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις. «Είμαι ανυπόμονος να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Περιμένω να με καλέσει ο προπονητής μου και να βοηθήσω την ομάδα μου» τόνισε ο Bonds αναφορικά με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και πρόσθεσε: «Θέλω να επιστρέψω στο San Francisco και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει την πρόκριση στα πλει-οφς. Έχω πεθυμήσει τους φιλάθλους του San Francisco.Θέλω να πάω σπίτι μου και είμαι ανυπόμονος γ’ αυτό».

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα λάβει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα των Giants, καθώς ακολουθούν 4 αγώνες με τους Chicago Cubs εντός έδρας. «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε καταπληκτική φόρμα. Έχουμε πολλές δυνατότητες για την νίκη». Οι Giants βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, έξι παιχνίδια πίσω από το San Diego, έπειτα την ήττα τους με 9-8 από το Los Angeles την Τετάρτη το βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK