Μόγες μαινόμενος σε μπαρ!

Ύποπτος για επίθεση σε άνδρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε μπαρ του Λάνκασαϊρ είναι ο Ντέιβιντ Μόγες, όπως αναφέρουν πολλά βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μόγες μαινόμενος σε μπαρ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε ένα μπαρ ονόματι Emporium, όταν επιτέθηκε σε 23χρονο άνδρα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η ανακοίνωση των τοπικών αρχών αναφέρει: "Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία μιας επίθεσης στο μπαρ Emporium του Κλίθροου. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο περίπου στις 22:00 και κατέγραψαν ότι ένας 23χρονος δέχθηκε επίθεση από έναν 51χρονο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ συνομιλούμε με έναν αριθμό ανθρώπων, προκειμένου να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής".

Η αστυνομία εξετάζει το περιστατικό μέσω video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μπαρ και συνομιλώντας με μάρτυρες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος χτύπησε στο κεφάλι τον 23χρονο, εκείνος έπεσε στο έδαφος και χτύπησε ελαφρά στον ώμο.

Μόγες μαινόμενος σε μπαρ!
Μόγες μαινόμενος σε μπαρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK