Μολέδο: Σαλπιγγίδης από την ανάποδη!

Το 2006 ήταν ο Παναθηναϊκός που αγόραζε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ την ώρα που ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε οξύ οικονομικό πρόβλημα. Εν έτει 2018, είναι πλέον η σειρά του ΠΑΟΚ να επιδιώξει να αγοράσει τον Ροντρίγκο Μολέδο δίνοντας ανάσες στον ΠΑΟ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ EUROKINISSI

Σημεία των… καιρών και της "ωμής" οικονομικής πραγματικότητας που βιώνει ο Παναθηναϊκός, πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες μετά την οικονομική "πιστολιά" που έριξε στην ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος. Περίπου 11,5 χρόνια μετά, οι "πράσινοι" βιώνουν τη δική τους περίπτωση "Σαλπιγγίδη", αλλά απ’ την… ανάποδη, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1), ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη προσέγγιση προς τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Ροντρίγο Μολέδο!

Ο δικέφαλος του Βορρά έκανε κρούση προς τους "πράσινους" για τον Βραζιλιάνο στόπερ, προσφέροντας ένα ποσό που φτάνει τις 650.000 ευρώ, ενώ είναι ανοικτοί και σε πιθανά έμψυχα ανταλλάγματα προς τον Παναθηναϊκό! Με τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι από πλευράς ΠΑΟΚ να αφορούν τους Νίκο Κοροβέση (είναι δανεικός στον Πλατανιά), Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Εργκούς Κάτσε. Είτε για δανεισμούς, είτε ακόμη κι ως "ελεύθερους" με πληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου τους.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει δοθεί ακόμη τελική απάντηση, εντούτοις ο Ντίνος Διαμαντόπουλος έχει ταξιδέψει επ’ αυτού απ’ το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" ζητούν ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο στόπερ και σίγουρα θα προτιμούσαν να παραχωρήσουν τον Μολέδο σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Οι δύο τουρκικές προτάσεις εντούτοις που είχαν φτάσει από τις Τραμπζονσπόρ και Γκεντσλερμπιρλιγκί (500.000 ευρώ προς τον Παναθηναϊκό κι αντίστοιχο συμβόλαιο προς τον παίκτη), δεν φαίνεται να καλύπτουν τον Μολέδο, που ήθελε συμβόλαιο 700.000 ευρώ. Εάν μάλιστα δεν υπάρξει βελτιωμένη πρόταση από την Ιντερνασιονάλ, ικανή να βάλει τον Μολέδο σε… σκέψεις επαναπατρισμού, ο ΠΑΟΚ θα γίνει αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει, καθώς έχει βρει σημείο "επαφής" με τον ατζέντη του.

Το θέμα είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι το Σάββατο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο είναι πολλές οι πιθανότητες για να γίνει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Να πουλήσει ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιριστή του σε άλλη ελληνική ομάδα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK