Ολα πάνω στο τραπέζι για Μολέδο, ακόμα και η ανανέωση

Ο Ροντρίγο Μολέδο συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ορθάνοιχτα. "Παίζει" και η περίπτωση τριετούς ανανέωσης.

Ολα πάνω στο τραπέζι για Μολέδο, ακόμα και η ανανέωση

Θεαματική αλλαγή δεδομένων έχουμε στο θέμα του Ρονδρίγο Μολέδο αφού ο Βραζιλιάνος αναγνώρισε το λάθος του και έδειξε μετανιωμένος για το πρόβλημα που δημιούργησε στην ομάδα παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση που είχε ο Λατίνος στόπερ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης ο τεχνικός διευθυντής φρόντισε να του ξεκαθαρίσει δύο βασικά πράγματα.

Πρώτον, ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Αυτό σημαίνει ότι τις αποφάσεις για το μέλλον του ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να τις πάρει μαζί με την ομάδα. Εφόσον έρθει πρόταση (σοβαρή εννοείται και όχι της τάξης των...400.000 που κατέθεσε πρόσφατα η Ιντερνασιονάλ) θα συζητηθεί και αν συμφέρει όλες τις πλευρές, θα γίνει αποδεκτή.

Δεύτερον, παραμένει πάνω στο τραπέζι η πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα οποία θα υπέγραφε νέο τριετές συμβόλαιο. Εδώ φάνηκε ότι η ομάδα αναγνώρισε τη μεταμέλειά του χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως ότι ο Βραζιλιάνος θα γλιτώσει το πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα νεότερα σχετικά με τον Μολέδο αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα. Ο παίκτης την Πέμπτη μετά τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή αναχώρησε για διακοπές έχοντας στις αποσκευές του και την κλήση σε απολογία για τη συμπεριφορά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK