Μόλις τρεις ομάδες περισσότερα γκολ από τους Μέσι - Σουάρες!

Ένα στατιστικό που πρέπει να προκαλέσει περισσότερο προβληματισμό από θαυμασμό προκύπτει στην Πριμέρα. Το δίδυμο Μέσι - Σουάρες έχει μαζί περισσότερα γκολ από 16 διαφορετικές ομάδες στο πρωτάθλημα! Οι έξι μάλιστα έχουν λιγότερα τέρματα από... αγώνες!

Barcelona's Messi, right, celebrates with teammate Suarez after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
suarez messi AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανάβει ξανά τη φωτιά που καίει μέσα του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος άργησε να πάρει... μπροστά, όμως πλέον δείχνει ασταμάτητος.

Το δίδυμο μετρά μαζί 34 γκολ ( 19 ο Μέσι, 15 ο Σουάρες) και 14 ασίστ ( 10 ο Αργεντινός, 4 ο Ουρουγουανός) στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, κάτι που φανερώνει σε μεγάλο βαθμό γιατί η Μπαρτσελόνα κάνει... περίπατο στην Πριμέρα.

Αν δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας μάλιστα μας πιάνει... θλίψη. Μόνον οι Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα μετρούν συνολικά περισσότερα τέρματα από τους Μέσι - Σουάρες!

Το ακόμα πιο θλιβερό είναι πως υπάρχουν έξι σύλλογοι με λιγότερα τέρματα και από τους αγώνες που έχουν δώσει(!!), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης μετρά 29 γκολ ενεργητικό σε 20 αγώνες.

Όλα αυτά με την La Liga να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που φτάνει τα 2.65 δις Ευρώ! Δεν το λες και... ελκυστικό προϊόν αν εξαιρέσεις τις παραδοσιακές δυνάμεις.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Μπαρτσελόνα: 57 γκολ

Βαλένθια: 41 γκολ

Ρεάλ Μαδρίτης: 39 γκολ

Θέλτα: 35 γκολ

----------

Ρεάλ Σοσιεδάδ: 34 γκολ

Ρεάλ Μπέτις: 33 γκολ

Χιρόνα: 29 γκολ

Ατλέτικο Μαδρίτης: 29 γκολ

Βιγιαρεάλ: 28 γκολ

Σεβίλλη: 26 γκολ

Χετάφε: 25 γκολ

Εϊμπάρ: 24 γκολ

Μπιλμπάο: 23 γκολ

Λα Κορούνια: 22 γκολ

Λεγκανές: 17 γκολ

Αλαβές: 16 γκολ

Λεβάντε: 16 γκολ

Εσπανιόλ: 16 γκολ

Λας Πάλμας: 16 γκολ

Μάλαγα: 14 γκολ

AP Photo/Miguel Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK