Διπλό "κράξιμο" σε Αλαφούζο και επίσκεψη σε Γιαννακόπουλο

Η οριακή κατάσταση σε Ερασιτέχνη - ποδοσφαιρικό τμήμα, οι ευθύνες του Γιάννη Αλαφούζου για την οικονομική - διοικητική κατρακύλα της ΠΑΕ και το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν τα κυρίαρχα θέματα της Συνέλευσης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
panathinaikos kleisto leoforos EUROKINISSI

Για περίπου δύο ώρες πάνω από 2.500 φίλοι του Παναθηναϊκού που κατέκλυσαν το κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την κατάσταση που βιώνει ο Σύλλογος, την πλήρη απαξίωση που έχει οδηγήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση Αλαφούζου, έχοντας φτάσει να ακροβατεί πάνω απ' το γκρεμό της Β' Εθνικής!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που γέμισαν το κλειστό, συζήτησαν και πρότειναν τρόπους αντίδρασης για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη λύση που μπορεί να υπάρξει συνολικά για τον σύλλογο είναι το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το Athens Alive.

Το λόγο πήραν πολλοί φίλοι της ομάδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων τόνισαν πως ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προχωράει ένα πλάνο διάλυσης και υποβιβασμού εξυπηρετώντας μόνο τα δικά του πολιτικά παιχνίδια. Παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες του Παναθηναϊκού και προτάθηκε να σταλούν επιστολές προς όλα τα πολιτικά κόμματα, για να καταγγείλουν τη στάση του Αλαφούζου. Ακολούθως ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μία άλλη πρόταση ήταν να συγκροτηθεί μία πενταμελής ομάδα, η οποία θα πάει να συναντήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για να εκφράσει την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό του και το πλάνο του και να τον παρακαλέσει επί της ουσίας να επισπεύσει τις διαδικασίες εισόδου του στην ΠΑΕ προκειμένου να μην διαλυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ορισμένοι μάλιστα έφτασαν ως το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με στόχο να δείξουν πως βρίσκονται στο πλευρό του και στηρίζουν το μεγαλόπνοο εγχείρημά του για την αναγέννηση του Συλλόγου.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Μία άλλη πρόταση ήταν να υπάρξουν και νέες κινητοποιήσεις έξω από το σπίτι του Αλαφούζου και έξω από το κανάλι του. Μάλιστα, μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης στο "Παύλος Γιαννακόπουλος", περίπου 300 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν όντως έξω από την οικία του μεγαλομετόχου και φώναξαν συνθήματα εναντίον του. Εκεί υπήρχε η διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.

Αντίστοιχη επίσκεψη, με συμβολικό χαρακτήρα, υπήρξε και στο σπίτι του στενού συνεργάτη του Mr ΣΚΑI, Χρήστου Παναγόπουλου.

Νωρίτερα, μετά το τέλος της συνέλευσης οι φίλοι του "τριφυλλιού" έκλεισαν συμβολικά για 5 λεπτά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και προετοιμάζουν κι άλλες δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK