Μονακό: Φαβορί ο Λακόμπ

Μονακό: Φαβορί ο Λακόμπ

Η αποδοχή της παραίτησης του Ντιντιέ Ντεσάμπ από την τεχνική ηγεσία της Μονακό, υποχρεώνει τη διοίκηση της ομάδας να μπει στη διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου του. Τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι πολλά και αξιόλογα αλλά, όπως όλα δείχνουν, ο Γκι Λακόμπ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γάλλου στον πάγκο των Μονεγάσκων.

Ο πρόεδρος της ομάδας του πριγκηπάτου, Μισέλ Παστόρ έχει θέσει ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ως καταλυκτικό για την οριστική επιλογή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Ντεσάμπ, τα πρώτα ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν εκείνα των Ζαν Τιγκανά, Πολ Λε Γκεν και Ρεινάλ Ντενουί αλλά ο πρώην τεχνικός της Σοσό μάλλον, θα κερδίσει την "κούρσα της διαδοχής".

Προς στιγμήν, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος, βοηθός του Ντεσάμπ,Ζαν Πετί ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στους προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος με την Τρουά και τη Νις. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην "L'equipe" τόνισε την ανάγκη της άμεσης αντικατάστασης του Ντεσάμπ καθώς αισθάνεται ότι προδίδει τον Ντεσάμπ σε περίπτωση που δεχθεί να τον διαδεχθεί σε μόνιμη βάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK