Μονακό: Τραυματίστηκε ο Ζιουλί

Μονακό: Τραυματίστηκε ο Ζιουλί
Στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών για τη Μονακό ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Λουντοβίκ Ζιουλί, ώστε να προβληματίσει ακόμα περισσότερο τον προπονητή των Μονεγάσκων, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Το μεγάλο αστέρι της πρωτοπόρου του "Σαμπιονά" στο παραδοσιακό ντέρμπι της Παρασκευής με την Παρί Σεν Ζερμεν είχε μία κόντρα με τον Χάιντζε, αποτέλεσμα της οποία του προκάλεσε τον τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αρχηγός της Μονακό έσπασε τον μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου με 15 έως 20 ημέρες. " Ο Ζιουλί έσπασε το μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Πάντως θα γίνουν και νέες εξετάσεις, με τις οποίες και θα διαπιστώσουμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για δύο, ίσως και τρεις εβδομάδες " τόνισε ο γιατρός της Μονακό, Ερίκ Μπουρατσί.

Από την πλευρά του ο άτυχος ποδοσφαιριστής δήλωσε: " Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι μέρος του παιχνιδιού. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα ".

Ο απρόσμενος τραυματισμός του Ζιουλί ενδέχεται να του στερήσει και τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Μάλιστα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς η λύση που είχε να για να καλύψει το κενός του Ζουλί, ο Σεμπαστιάν Καρόλ δόθηκε δανεικός στην αγγλική Γουέστ Χαμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK