ΜΟΝΟ δύο ομάδες έδωσαν χείρα βοηθείας στην Τσαπεκοένσε!

Ωραία τα λόγια και οι καλές προθέσεις, όμως ποιοι πήγαν να βοηθήσουν στην πράξη την Τσαπεκοένσε μετά την τραγωδία; Ο πρόεδρος του συλλόγου προχώρησε στην αποκάλυψη.

Brazil's Chapecoense players celebrate after their teammate Reinaldo, left, scored against Venezuela's Zulia FC at a Copa Libertadores soccer match in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. Chapecoense won 2-1. (AP Photo/Fernando Llano)
Brazil's Chapecoense players celebrate after their teammate Reinaldo, left, scored against Venezuela's Zulia FC at a Copa Libertadores soccer match in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. Chapecoense won 2-1. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Πέρασαν τέσσερις μήνες από την τρομερή αεροπορική τραγωδία στο Μεντεγίν όπου ουσιαστικά ξεκληρίστηκε η Τσαπεκοένσε και την ώρα που η βραζιλιάνικη ομάδα προσπαθεί σιγά σιγά να σταθεί στα πόδια της και να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, ο πρόεδρος Νταβίντ Πλίνιο ντε Νες, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Αυτή έχει να κάνει με τους συλλόγους που στάθηκαν δίπλα στην "Τσάπε" αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, με τον άνθρωπο που κρατάει στα χέρια του τα ηνία της ομάδας να δηλώνει στο μεξικανικό "Fox Sports" ότι πέρα από τα όμορφα λόγια που ακούστηκαν και τις δηλώσεις συμπαράστασης, μόνο δύο σύλλογοι πήγαν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.

Brazil's Chapecoense players pose for a photo prior to a Copa Libertadores soccer match against Venezuela's Zulia FC in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Fernando Llano)
Brazil's Chapecoense players pose for a photo prior to a Copa Libertadores soccer match against Venezuela's Zulia FC in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Fernando Llano) AP

"Οι μοναδικές ομάδες που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν ήταν η Μπαρτσελόνα και η Ρόμα. Οι μπλαουγκράνα έθεσαν εαυτούς διαθέσιμους, προσκαλώντας μας στο Trofeo Gamper που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο, με τα έσοδα από αυτό το παιχνίδι να τα μοιράζονται μαζί μας.

Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έδειξαν αλληλεγγύη απέναντί μας. Η Ρόμα μας έκανε και εκείνη πρόταση για να παίξουμε μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι αλλά έχουμε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, με σχεδόν τρία παιχνίδια την εβδομάδα και είναι δύσκολο να βρούμε χώρο για να παίξουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK