Μόντριτς: Τα δύο "εμπόδια' που δυσκολεύουν την ανανέωση του συμβολαίου του

Τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Τόνι Κροος και Τζουντ Μπέλιγχαμ περιμένει ο Λούκα Μόντριτς προκειμένου να μάθει αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Real Madrid's Luka Modric during La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid in Getafe, outskirts Madrid, Spain, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μόντριτς ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης το 2018 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ φέρεται πως περιμένει τις εξελίξεις σε δύο ζητήματα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η MARCA σε δημοσίευμα της, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κροάτης θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Το πρώτο ζήτημα είναι η συζήτηση γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του Τόνι Κροος, ο οποίος παρόλο που έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα φέρεται πως κάνει σκέψεις για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αν ο Γερμανός δεν μείνει στη Ρεάλ τότε οι πιθανότητες για παραμονή του Μόντριτς στην ομάδα θα αυξηθούν αρκετά καθώς οι Μαδριλένοι δεν θέλουν την αποχώρηση και των δύο "πυλώνων" του κέντρου τους.

Η άλλη προτεραιότητα της ομάδας είναι η απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο έχει παρθεί η απόφαση να γίνει πρόταση στη Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη μεταγραφή του Άγγλου όμως υπάρχει ένας μεγάλος αντίπαλος, ο οποίος ακούει στο όνομα Λίβερπουλ η οποία φαίνεται πως από το καλοκαίρι θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Πάντως, ο Κροάτης χαφ είναι βασικός και αναντικατάστατος στη φετινή ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας καταγράψει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Παλιά δόξα του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά σε πάγκο ομάδας της Serie A

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε στόπερ έκπληξη από τη Γερμανία

Γιουβέντους: Βάζει πωλητήριο στα αστέρια της αλλά κρατάει παίκτη που της κόστισε 37 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK