Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες δίνουν στον Κλοπ κεφάλαιο "μαμούθ" για ανοικοδόμηση

Έτοιμοι να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή είναι οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waves after the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Τη χειρότερη της χρονιά με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι της ομάδας διανύει η Λίβερπουλ και το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν ριζικές αλλαγές ώστε να ανακάμψει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Times, οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν το πράσινο φως στον Κλοπ προκειμένου να φέρει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει και να λυθούν τα μεγάλα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Ο Κλοπ διανύει την 7η χρονιά του στον πάγκο της ομάδας και παρά το γεγονός πως στην μέχρι τώρα προπονητική πορεία του τον ακολουθεί η "κατάρα" της επταετίας, σκοπεύει να παραμείνει στους Κόκκινους μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του, το 2026.

Πρώτος στόχος,σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εξακολουθεί να είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ενώ ένας παίκτης που αναμένεται να εξεταστεί διεξοδικά από τους ιθύνοντες των "κόκκινων" είναι και ο Ματέους Νούνιες της Γουλβς, ο οποίος εντυπωσίασε με την εμφάνιση του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα η Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με αστέρι της Τσέλσι που φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έκανε πάρτι, νευρίασε τον Δήμαρχο και δέχτηκε καταγγελία

Ποτσετίνο: Θετικός να αναλάβει ομάδα της LaLiga που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Λυών: Ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK