Μουκοκό: Οι ομάδες που θέλουν τον αντί-Χάλαντ της Ντόρτμουντ

Τον Γιουσουφά Μουκοκό φέρεται να εξετάζουν μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και οι Λίβερπουλ, Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής SPORT.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Γιουσουφά Μουκοκό κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Μετά τις δύο ισπανικές ομάδες, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 17χρονο φορ, στο κόλπο για την απόκτηση του φέρεται να έχουν μπει και οι Γιουβέντους, Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής SPORT που αναπαράγει και το GOAL.

Ο 17χρονος είναι ο αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάλαντ στην επίθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας σημειώσει έξι γκολ και πετύχει ισάριθμες ασίστ σε 20 αναμετρήσεις με τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 15.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι Αμερικανοί ξενέρωτοι; Πορεία στο γήπεδο με συνθήματα στα ισπανικά οι οπαδοί της ομάδας του Μπέιλ

Κολομβία: Απίστευτη γκάφα πρώην κίπερ της ΑΕΛ, έγινε ήρωας, αποβλήθηκε στην ίδια φάση και έχασε η ομάδα του

Μανωλάς: Το πείραγμα του Ναϊνγκολάν για την κακής ποιότητας φωτογραφία

News 24/7

24MEDIA NETWORK