Μουντιάλ 2022: Αμερικάνος οπαδός μπήκε στο Ιράν - ΗΠΑ με ουράνιο τόξο και τον έδιωξαν

Την απομάκρυνση οπαδού από την Αμερική που αποφάσισε να πάει στο γήπεδο με το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου του Κατάρ.

The flags of Iran, left, and the United States are carried on to the pitch before the start of the World Cup group B soccer match between Iran and the United States at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Tuesday, Nov. 29, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Οι σημαίες λίγο πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο AP

Αλλη μία ενέργεια που δείχνει τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Κατάρ σε ό,τι έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα συνέβη λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Ιράν με τις ΗΠΑ για την φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι σε πολύ κακό επίπεδο και ο οπαδός από την Αμερική θέλησε να δείξει τη στήριξη του στην καταπάτηση των δικαιωμάτων που λαμβάνει χώρα στο Ιράν, φορώντας το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο.

Αυτό δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του γηπέδου οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο οπαδός φοράει το περιβραχιόνιο της καμπάνιας OneLove τον ώθησαν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το βίντεο με την απομάκρυνση του οπαδού

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αγκουέρο κατατρόμαξε όταν ο Κανέλο του έστειλε φωνητικό στο WhatsApp

Μουντιάλ 2022: Ο πανηγυρισμός του Ράσφορντ έκρυβε μία θλιβερή ιστορία

Ρονάλντο: Οι 40.000.000 λόγοι της ευτυχίας του Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK