Ρονάλντο: Οι 40.000.000 λόγοι της ευτυχίας του Ζόρζε Μέντες

Η κατά πολλούς τελειωμένη συμφωνία του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ κάνει τον μάνατζέρ του να πετάει από τη χαρά του.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Όχι ότι του λείπουν αλλά ένα ενδεχόμενο ντιλ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ κάνει τον ατζέντή του Ζόρζε Μέντες να μην ξέρει πού να βάλει τα χρήματα της προμήθειας που θα λάβει από τους Σαουδάραβες.

Εάν ισχύσει αυτό που έγραψε η MARCA και τάραξε τα νέρα του ποδοσφαίρου, δηλαδή πως η Αλ Νασρ είναι κοντά στον Πορτογάλο σταρ με ετήσιες απολαβές ύψους 200.000.000 ευρώ (μισθός και διαφημιστικές συμφωνίες), τότε είναι καλό να μετρήσουμε πόσα θα πάρει ο επί χρόνια μάνατζέρ του.

Ο ατζέντης δικαιούται 10% από τον ετήσιο μισθό του ποδοσφαιριστή. Εκπρόσωποι επιπέδου Μέντες έχουν σχεδόν πάντα εμπλοκή και στα δικαιώματα εικόνας των πελατών τους, οπότε ο Μέντες θα έχει να παίρνει 20.000.000 ευρώ το χρόνο από την Αλ Νασρ για τη συμφωνία.

Για δύο χρόνια πάμε στα 40.000.000 ευρώ σύνολο και δεν μετράμε τα... ψιλά που προκύπτουν από το μισό χρόνο που θα μετράει από τον Ιανουάριο κι έπειτα.

Και ο Μέντες, εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ, και ατσαλάκωτος βγαίνει αναζητώντας ομάδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ευρώπη και εξαιρετικά κερδισμένος από την ενδεχόμενη συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Μουντιάλ 2022: Πώς είναι ο αισθητήρας μέσα στην μπάλα που "ξεσκέπασε" τον Ρονάλντο

Ρονάλντο: Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Πορτογάλο και γκρέμισε το Instagram

News 24/7

24MEDIA NETWORK