Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: "Εκλεψε" ένα μύριο από τον Drake

Ο Drake πόνταρει 1 εκατ. δολάρια στη νίκη της Αργεντινής, αλλά πήγε κουβά. Η κατάρα του πάντως δεν έπιασε τον Λιονέλ Μέσι.

France's Kylian Mbappe scores his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εμπαπέ την ώρα που σκοράρει το 2ο γκολ στο Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μερικές ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού στο Μουντιάλ 2022 ο γνωστός καλλιτέχνης Drake γνωστοποίησε πως πόνταρε 1.000.000 δολάρια στη νίκη της Αργεντινής. Οι λατινοαμερικάνοι έψαχναν... εξορκιστή αφού ο Καναδός ράπερ έχει τη φήμη του καθόλου γουρλή σε κάτι τέτοια.

Οι Γάλλοι αναθάρρησαν, αλλά ούτε η κατάρα του Drake στάθηκε ικανή να χαλάσει το πάρτι του Μέσι και των σκληροτράχηλων φίλων του. Η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο τραγουδιστής πήγε μεγαλοπρεπές κουβά εξαιτίας του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Αργεντινή δεν νίκησε το ματς ούτε στην κανονική διάρκεια ούτε και στην παράταση, αφού στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου αυτής ο Γάλλος σταρ έκανε το ιστορικό χατ-τρικ του και ο Drake απόλεσε το εκατομμυριάκι και τα κέρδη για λίγα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα

Equipe, η κορυφαία εφημερίδα στην καλύτερη ΧΙ του Μουντιάλ 2022 συμπεριέλαβε μόνο έναν Γάλλο

Λιονέλ Μέσι: Η συγκλονιστική φωτογραφία με την οικογένεια του μετά τη στέψη

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική φωτογραφία! Ο Μέσι στη στιγμή της απόλυτης λύτρωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK