Μουντιάλ 2022: Ο διαιτητής πήγε να ελέγξει το περιβραχιόνιο του Νόιερ

Φωτογραφία η οποία δείχνει τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης να τσεκάρει τι ακριβώς γράφει το περιβραχιόνιο του Μάνουελ Νόιερ είδε το φως.

A linesman checking Germany's goalkeeper Manuel Neuer putting his gloves on during the World Cup group E soccer match between Germany and Japan, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Νόιερ με τον βοηθό διαιτητή να τον ελέγχει (AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER)

Συγκίνησαν οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας. Πριν από την αναμέτρηση με την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην επίσημη φωτογραφία της 11αδας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, φωτογραφήθηκαν όλοι κλείνοντας το στόμα με τα χέρια τους, θέλοντας να απαντήσουν στη στάση της FIFA για το περιβραχιόνιο της OneLove καμπάνιας.

Το φως της δημοσιότητας μάλιστα έχει δει μία φωτογραφία η οποία δείχνει τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης να πηγαίνει προς τον αρχηγό της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ για να τσεκάρει τι ακριβώς γράφει το περιβραχιόνιο.

Πάντως, ο Νόιερ τις προηγούμενες ημέρες είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει το περιβραχιόνιο της OneLove καμπάνιας αλλά η FIFA δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Ανάλογες προθέσεις είχαν τόσο ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν όσο και ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Εδώ το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Οι Γερμανοί συγκίνησαν τον κόσμο με την ιστορική φωτογραφία τους

Σαουδική Αραβία: Ο πρίγκιπας της χώρας διέταξε διακομιδή τραυματία παίκτη με ιδιωτικό αεροπλάνο σε άλλη χώρα

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς του Μαρόκου βγήκε με εσπρεσάκι στο δεύτερο ημίχρονο

News 24/7

24MEDIA NETWORK