Μουντιάλ 2022: Η ηγετική εμψύχωση του Ρονάλντο στον Ντιόγκο Κόστα μετά από το μεγάλο λάθος

Μία λάθος εκτίμηση του Ντιόγκο Κόστα παραλίγο να είχε στερήσει βαθμούς από την Πορτογαλία. Ο Ρονάλντο ανέλαβε να ξεσηκώσει τον κίπερ της ομάδας του.

Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Ο Ντιόγκο Κόστα λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος της Πορτογαλίας στο φινάλε της αναμέτρησης με την Γκάνα. Δεν ήταν συγκεντρωμένος κι έχασε την μπάλα όταν ετοιμαζόταν να κάνει το τελευταίο βολέ του παιχνιδιού.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος ο γκολκίπερ δυσκολευόταν να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς της νίκης, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκεί για να τον εμψυχώσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το maisfutebol.io.pt ο Ρονάλντο έπιασε τον νεαρό τερματοφύλακα και του φώναξε "...ήταν γκολ;.." για να του τονίσει πως δεν έγινε κάτι από το λάθος του και φέρεται να συνέχισε να λέει "...πρέπει να γελάσεις. Κερδίσαμε. Γέλα, κερδίσαμε. Άλλη μία νίκη και περάσαμε. Πάμε, νικήσαμε..."

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Γκουαρντιόλα: Η κόρη του Πεπ εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν φοράει ρολόι Ουράνιο Τόξο αξίας 600.000 ευρώ

Γιουνάιτεντ: Στο χέρι του Τεν Χαχ εάν θα "φάει" τον επόμενο μεγάλο σταρ του Όλντ Τράφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK