Μουντιάλ 2022: Η τρελή ποσότητα κρέατος που πήραν μαζί τους Αργεντινή και Ουρουγουάη

Δύο χιλιάδες κιλά κρέας πήραν οι αποστολές της Ουρουγουάης και της Αργεντινής στο Κατάρ τόσο για κατανάλωση όσο και για διαφήμιση των προϊόντων τους.

Argentina's Lionel Messi, left, speaks to Uruguay's Luis Suarez during the international friendly soccer match between Argentina and Uruguay in Tel Aviv, Israel, Monday, Nov. 18, 2019. The match ended 2-2. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες μιλούν AP

Να μην αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες αλλά και να διαφημίσουν τα προϊόντα φέρεται να θέλουν οι υπεύθυνοι των εθνικών Αργεντινής και της Ουρουγουάης, αφού αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους στο Κατάρ από 2000 κιλά κρέας.

Μάλιστα, γι' αυτή την επιλογή θέση πήρε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης Ιγκνάσιο Αλόνσο "...η εθνική ομάδα συνοδεύεται από τη καλύτερη τροφή. Η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης είναι ένας ιστορικός πρεσβευτής για τη χωρά μας και θα πάρει μαζί του έναν ακόμα πρεσβευτή που είναι το κρέας της Ουρουγουάης, το καλύτερο κρέας στον κόσμο..."

Πάντως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου, το κρέας δεν αναμένεται να καταναλωθεί μόνο από παίκτες αλλά και από ντόπιους "...θέλουμε να μεταφέρουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνουμε..."

Για την επιλογή αυτή τοποθετήθηκε και ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι "...είναι μέρος της κουλτούρας μας. Δεν είναι απαραίτητα το κρέας αν και το αγαπάμε. Τρώγοντας μπορούμε να μιλήσουμε, να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε. Νιώθουμε ότι είμαστε μέρος μιας ομάδας..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ζλάταν αποκάλυψε εάν σταματάει την καριέρα του

Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες του έδιναν το βάρος του σε χρυσό και αρνήθηκε

Φερστάπεν: Σκανδαλώδες post της μητέρας του για την προσωπική ζωή του Τσέκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK