Μουντιάλ 2022: Ο κροατικής καταγωγής κίπερ του Καναδά έκανε μία απίστευτη καταγγελία

Ο Μίλαν Μπόργιαν εκπροσωπεί την εθνική Καναδά, αλλά είναι Κροάτης και έζησε έναν εφιάλτη πριν από το ματς των δύο χωρών.

Canada's goalkeeper Milan Borjan embraces Canada's head coach John Herdman, left, after they scored the opening goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μπόργιαν με τον προπονητή του στον Καναδά, Τζον Χέρντμαν (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Ο προπονητής της εθνικής Καναδά πριν από το ματς με την Κροατία είχε δυναμιτίσει το κλίμα, αποκαλύπτοντας πως είπε στους παίκτες μετά τον αγώνα με το Βέλγιο: "Πάμε να γ... τους Κροάτες".

Η ατάκα αυτή του Χέρντμαν έφερε σφοδρές αντιδράσεις. Κροατική εφημερίδα έβγαλε γυμνό στο πρωτοσέλιδο της τον Άγγλο προπονητή, ενώ υπήρξαν και... παράπλευρες απώλειες.

Συγκεκριμένα, έπειτα από το 4-1 της Κροατίας, ο τερματοφύλακας του Καναδά ο οποίος είναι κροατικής καταγωγής, κατήγγειλε πως ο προσωπικός αριθμός του τηλεφώνου του διέρρευσε στις τάξεις φιλάθλων της παρέας του Λούκα Μόντριτς και δέχθηκε πάνω από 2.500 μηνύματα γεμάτα προσβολές.

"Αυτό και μόνο δείχνει πολλά γι' αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι τα καλύτερα στην Κροατία" είπε ο 35χρονος πορτιέρε του Ερυθρού Αστέρα με τις 70 διεθνείς συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Μπάχαλο το Βέλγιο, συμπαίκτης απάντησε στον Μπρούινε για το "έχουμε γεράσει"

Μουντιάλ 2022: Οζίλ και κλειστά στόματα λόγω Ερντογάν

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK