Μουντιάλ 2022: Ο Μπέκαμ στο Κατάρ και λόγω... Μέσι

Να μιλήσει με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και κυρίως με τον Λιονέλ Μέσι φέρεται να θέλει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με αφορμή την επίσκεψη του στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Former England's player and captain , David Beckham, second right, speaks on a tribune before the start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνομιλεί στις κερκίδες παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Την εθνική Αγγλίας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην αναμέτρηση κόντρα στο Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα δεν έχει πάει στο Κατάρ μόνο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της χώρας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, ο Άγγλος μεγαλομέτοχος της Ίντερ Μαϊάμι φέρεται να θέλει να προσεγγίσει τόσο τον Μέσι όσο και να παρακολουθήσει άλλους πιθανούς στόχους της ομάδας για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Όλα αυτά ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η φημολογία πως η Ίντερ Μαϊάμι είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Αργεντίνου αλλά και πως η ομάδα της Παρί σκοπεύει να προτείνει στον Μέσι νέο διετές συμβόλαιο προκειμένου να κλείσει τη καριέρα του στο Παρίσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Αλεσάντρο Μάτρι: Το ομορφόπαιδο του ιταλικού ποδοσφαίρου θα συνεχίζει να παίζει μπάλα στα τοπικά

Μουντιάλ 2022: Από άνεργος και παγκίτης, πραγματικός ήρωας της Ολλανδίας

Ρόμα: Ο Μουρίνιο πήρε τον στράικερ της άσημης ομάδας που τον διέλυσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK