Μουντιάλ 2022: Ο Τίτε ζήτησε βοήθεια από συνάδελφό του για να διαχειριστεί τον Βινίσιους

Με τον Κάρλο Αντσελότι μίλησε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε προκειμένου να μπορέσει να βγάλει όσο δυνατόν καλύτερη απόδοση από τον Βίνι.

Brazil's head coach Tite attends a training session at the Grand Hamad stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 20, 2022. Brazil will play their first match in the World Cup against Serbia on Nov. 24. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Τίτε σε προπόνηση της Βραζιλίας στη Ντόχα AP

Την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση των παικτών του θέλει ο κόουτς της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε και δε διστάζει να ζητά συμβουλές για παίκτες του από άλλους προπονητές.

Έτσι, ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας φέρεται πως χρειάστηκε τις συμβουλές του Κάρλο Αντσελότι για να διαχειριστεί καλύτερα ένα από τα μεγάλά αστέρια της ομάδας, τον Βινίσιους Τζούνιορ ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην MARCA ο Τίτε "...ζήτησα από τον Αντσελότι συμβουλές για το τι μπορούμε να κάνουμε, ποια τακτικά χαρακτηριστικά χρησιμοποιούσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να έχει την ίδια απόδοση και στην εθνική ομάδα. Είναι ένα όμορφο και διαφανές πράγμα δύο τεχνικών που θέλουν το καλύτερο από αυτόν..."

Διαβάστε Περισσότερα

TikToker προσπαθεί να πείσει τον Μπέλιγχαμ να πάει Ρεάλ και γλεντάει τον Χέντερσον

Μπαρτσελόνα: Κινείται για μουντιαλικό Βραζιλιάνο

Η Ρεάλ νικάει και παίρνει το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου με 60 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK