Μπαρτσελόνα: Κινείται για μουντιαλικό Βραζιλιάνο

Για την απόκτηση του άσου της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι φέρεται πως θέλει να κινηθεί η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Τους μεταγραφικούς τους στόχους αναζητούν οι ομάδες, όχι μόνο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και γι' αυτή του καλοκαιριού.

Μία από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT έχει θέσει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Ο Μαρτινέλι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Άρσεναλ την φετινή σεζόν, τις οποίες εξαργύρωσε πρόσφατα με την κλήση του στη τελική 26αδα της Βραζιλίας που κληθηκε στο Κατάρ ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου το ερχόμενο καλοκαίρι και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του Μαρτινέλι λήγει το 2024.

Βέβαια, μία λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ότι η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου για άλλο ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Λουίς Ενρίκε κάνει Twitch για ιερό σκοπό

Βέλγιο: Τα δύο ονόματα έκπληξη για αντί-Μαρτίνεζ

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Φοράει το 22 γιατί είναι ένα τέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK